Magyar - Hungarian

Köszöntjük az Aviagen honlapján!

Az Aviagen® baromfitenyésztő cég nagyszülő és szülőpár naposcsibéket forgalmaz vásárlóinak világszerte több, mint 100 országban, és termékeinek eredményességét, sikerét kiterjedt és lojális vevőköre is igazolja.

Az Aviagen továbbá olyan speciális tenyészállományt ajánl, amely révén ügyfelei rugalmasan alakíthatják termékválasztékukat, és megfelelhetnek a specifikus piaci igényeknek. A jelenleg csak Európában kapható Rowan Range® szülőpárok a kakas fajtájának a kiválasztásától függően több színvariációban is elérhetőek. A színvariációk mindegyike megfelel a szabadtartású, lassú növekedésű és organikus fajtákat igénylő, növekedő piacok sajátos kívánalmainak. A Yield Plus™ kakas az első elérhető termék az  Aviagen saját Specialty Male® portfóliójából, amellyel egy kiugróan magas mellhús kihozatalú végterméket szándékoztak előállítani.

Az Aviagen sikeres és jól megalapozott genetikai szelekciós programja következetesen elősegíti az izmoltság és az általános egészség folyamatos javulását, miközben a madaraknak a legmagasabb színvonalú ellátást és állatjóléti feltételeket biztosítja.

Ross és Rowan Ranger fajták már  elérhetők az Ön régiójában is. Mégtöbb információért kérjük látogasson el az angol nyelvű honlapra.


Aviagen product brands logos


Letölthető szakmai dokumentumok

A letölthető szakmai adattárunk az Aviagen által kidolgozott anyagokat tartalmazza, amelyek segítik vásárlóinkat abban, hogy nyereségesen üzemeltessék vállalkozásaikat, annak érdekében, hogy csúcsteljesítményű madarakat termeljenek, a megbízható állomány menedzsment programok alkalmazásával.

Az oldal alján megtalálható az összes magyar nyelven elérhető dokumentum. A pdf formátumok letöltéséhez egyszerűen kattintson a címre. Idegen nyelvű anyagokat a Letölthető szakmai dokumentumok között találhat a keresőben megadott szűrők segítségével.

Az itt szereplő szülőpár teljesítmény mutatók az Európára jellemző állománysűrűséget és gazdasági hatékonyságot veszik figyelembe, amelyek befolyásolják az állományok rotáció ciklusának tervezési és kezelési menedzsment technikáit. Ebből következik, hogy az itt elfogadott tenyésztői stratégia (21 hetes/146 napos, vagy korábbi fénystimuláció) eltér a világ más régióiban javasolt stratégiától.

Elérhetőség

Amennyiben további információra lenne szüksége, kérem, keresse fel területi központunkat.

Aviagen Kft
T: +36 96 516 000
C: Mezőörs, Hungary
E: officeHU@aviagen.com
M: mediainquiries@aviagen.com

Letölthető szakmai dokumentumok kereső